“Every problem is a gift... without problems we would not grow.”

Anthony Robbins

Bij WorkBubble werken vrije denkers! We zijn innovatief, pragmatisch en klantgericht. We creëren oplossingen die werken. Oplossingen die de markt nodig heeft. Wij geloven in eenvoudige processen en software, om de maatschappij een stukje makkelijker en mooier te maken. 

Onze producten
(Web)apps zijn onze specialiteit en tegenwoordig niet meer weg te denken. Zowel zakelijk als privé, hebben we toegang nodig tot onze informatie. Op elk moment, op elke plaats en op elk apparaat. 

Een (web)app biedt uitkomst en zorgt voor een nóg betere informatievoorziening. We geloven daarbij sterk in een klantgestuurde benadering. Zo is WorkBubble ook ontstaan! 

WorkBubble is ons standaardproduct. Maar, tegelijkertijd kunnen we oplossingen specifiek op maat maken. Wij gaan geen uitdaging uit de weg! 

Onze diensten
Natuurlijk bieden wij onderhoud en support op onze oplossingen. We denken daarnaast graag mee over slimme procesinrichting, als consultant. Onafhankelijk advies of projectmanagement bij grotere implementaties behoren ook tot ons kwaliteiten.

Neem contact op
We helpen je graag, bijvoorbeeld met een veilige en slimme kantoorbezetting!